Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Sreda 16.05.2012.
15:23 >> 23:45h
Beta A
U nastavku uvodne reči na suđenju generalu Ratku Mladiću, optuženom za genocid, progon i druge zločine u BiH, tužilac Dermot Grum rekao je da je komandant Vojske Republike Srpske držao Sarajevo "na svom dlanu" 1992-95, podvrgavajući stanovništvo "kampanji terora" neselektivnim granatiranjem, snajperima i uskraćivanjem hrane, vode i struje.
Sreda 16.05.2012.15:26
dovoljno je samo pogledati etničku strukturu teritorija koje se opisuju u ovoj besmislenoj vesti.... na svim prostorima gde su jadne balije "terorisane" i dan danas žive te iste balije...još se i kote kao pacovi... a gde su Srbi sa mnogih vekovnih ognjišta ??? pod istima.... ĐENERALE, NEK JE TVOJOJ MAJCI HVALA !!!
Sreda 16.05.2012.18:45
Istina, a u Ratkovoj kuci u Sarajevu, od pocetka rata se uselio musliman ! Ja bi ga pozvao na sudjenje za svjedoka, samo da ga pitam, otkad to da se zrtve useljavaju u kuce " krvnika " !
Sreda 16.05.2012.15:46
Жив ти нама био Ђенерале!!!!А ове кокошке из Сребренице нека кокодачу до миле воље...
Sreda 16.05.2012.15:48
То су све голе лажи! Циљ је да се ђенерал Младић представи као сотона! Шта ће некакве мајке Сребренице у судници? Где су србске мајке из Сребренице и око Сребренице?! Или су се Срби, можда, међусобно поубијали - њих преко 3.300 људи?!?!?! Живео ђенерал Младић!!!
Sreda 16.05.2012.16:35
ako je on kriv onda su svi ostali civili i oni krivi za nosenje i upotrebu oruzja otkud oruzje civilima nisu oni krenuli u rat u nezavisnost sa ruzama svi srbi koji krive mladica to su srbi koji nisu osetili rat osetili samo mesec dana bombardovanje i uplasili se .. prst na celo u koji je rat usla amerika a da je drugi bio kriv nijedan. vietnam irak libija a za srbiju kao bili u pravu . a palestina gde je stvarno kriv izrael tamo krive palestince. sve je kontra onog sto ameri govore ako oni kazu tako znaj da je obrnuto to je istorija pokazala zato i ako nevolis srbe znas da su oni najmanje kriv. rat je rat uvek je prljav ,nego vole srbi i iz bivse yu da se j..u a da im ne udje
Sreda 16.05.2012.16:40
globalizam kapitalizam on je kriv za rat i raspad u ex yu nije ni hrvat ni bosanac ni srbin ni makedonac ni sloven ni albanac hajde mozda oni jesu krivi(njima nista neverujem).
Sreda 16.05.2012.16:49
kako moze general da bude losiji od mafijasa i placenika gde to ima, nigde osim u americkim filmovima zato stop malo americku filmografiju i bolje citati knige . ispade naser oric telehranitelj znaci decko koji voli da se bije vispade posteniji od coveka koji je verovao u vojnu zakletvu ma djate bre to nema nigde tu netreba biti srbin ili einstein samo malo ostaviti sovinizam sa strane i malo se pocesati glavu i sve ce vam biti jasnije .paravojska je drugo to su placenici tu i ima svakaki a u vojsci pogotovo u to vreme su bili casni ljudi i nemoze ni hrvat ni bosanac ni srbin da kaze suprotno jer svi imate jos istetovirano j n a da je yugoslovenska vojska bila losa nebi tetovirali j n a .
Sreda 16.05.2012.17:01
to je ko u francuskoj gde stranci kazu da su francuzi rasisti a francuzi su nacija u svetu koja ima najvise mixovani brakova a ti sto to kazu kod njih nema ni 1% mixovani brakova . u srbiji jos ima mnogo hrvata bosanaca crnogoraca itd a pogledajte u hrvatsku u bosnu gde su bosanci vecina ili na kosovu koliko srba ima i koje posle najveci nacionalista i ko je izvrsijo genocid sta je trebalo da sede srbi kuci i da cekaju na klanje nebudite smesni budite malo realni pogotovo ti mitre sto plujes na svoje netreba nikog pluvati to nije normalno ali kad plujes svoje to je zalosno.
Sreda 16.05.2012.17:56
ZA @ NINA Oluja" uspela zbog povlacenja Srba, a ne hrvatskog junaštva! ZAGREB - Amerikanci su 1995. godine bili uvereni da je Hrvatska vojska u "Oluji" bila uspešna zato što su se Srbi povukli, a ne zbog svog vojnog junaštva, zakljucuje se iz poverljivog izveštaja koji je Ambasada SAD u Zagrebu poslala u Vašington i cija je sadržina objavljena na sajtu Vikiliks. U depeši koju je ambasada 30. avgusta 1995. godine poslala Stejt departmentu iznesena su zapažanja dvojice holandskih oficira - Furanda i Balfura. "Odluka o povlacenju bila je glavni kljuc hrvatske pobede", ponovio je nekoliko puta Balfur, koji je za neke od jedinica hrvatske vojske izjavio da su izgledale kao grupa razbojnika.
Sreda 16.05.2012.17:57
Oluja” nije bila vojni uspeh Slavili su pobedu koju nisu izvojevali hrvatski vojnici u „Oluji" Najnoviji dokumenti koje ovih dana objavljuje Vikiliks uneli su pometnju u neka vec uvrežena hrvatska shvatanja nedavne prošlosti – toliko da vecina domacih medija „preskace” neugodni deo i prenosi one manje bolne za nacionalni ponos. Radi se o depešama americke ambasade u Zagrebu, upucenim nadredenima u Vašingtonu, koje se odnose na zbivanja u vezi sa hrvatskom vojnom akcijom „Oluja”, u avgustu 1995. godine, i na neke kasnije dogadaje.
Sreda 16.05.2012.17:58
Dok, službeno, SAD cestitaju hrvatskim celnicima politicke i vojne uspehe povodom državnog praznika kojim se obeležava zaposedanje Knina i vracanje Krajine pod vlast Zagreba, kako je to bilo i pocetkom ovog meseca, objavljeni izveštaji ambasade ove zemlje govore nešto sasvim drugacije: Amerikanci su, naime, tada bili uvereni da vojna akcija „Oluja” nije hrvatski vojni uspeh, vec da je bila uspešna zato što su se Srbi povukli iz Krajine. Tako jasno piše u izveštaju koji je ambasada iz Zagreba poslala u Vašington, 30. avgusta 1995. godine.
Sreda 16.05.2012.18:43
Nek im je pokazao! Njima i treba srednjak svaki put pokazati,dodijase vise sa tom Srebrenicom!
Sreda 16.05.2012.18:50
kamo srece da su svi bili kao ratko gde bi nam bio kraj osvojili bi celu evropu kao sto je hitler nekad pokusao ali bi mi uspeli u tome
Sreda 16.05.2012.19:56
samo vi Srbcici i dalje Hrvatima govorite da su "Krvati", vidi se koji je narod krvavo stekao svoju "nezavisnosti" i koliko mrznje ima u vas. Hristos je doneo pravdu, 20 godina kasnije, ali ipak. Prosli ste Srbi 4 velika rata, 4 rata sto ste sami zapoceli.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)